Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26235
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Thịnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Châu Giang
dc.date.accessioned2023-12-12T02:44:52Z-
dc.date.available2023-12-12T02:44:52Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280621en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26235-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2020 - no.256 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleĐặc điểm ngoại hình, khả năng sản xuất và chất lượng thịt của gà Lạc Thủy nuôi trong nông hộen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2562020008.pdf468.7 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.