Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26178
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thùy Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Đông
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thu
dc.date.accessioned2023-12-12T02:44:29Z-
dc.date.available2023-12-12T02:44:29Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=280631en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26178-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2020 - no.256 - tr.67 - 70 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectTạp chí khoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng mức Protein thô trong khẩu phần đến năng suất sinh trưởng của vịt Xiêm địa phươngen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv345S2562020067.pdf331.65 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.