Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26019
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Thúy An | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thái Hà | |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Lệ Thủy | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T02:27:01Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T02:27:01Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288808 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26019 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Văn Hiến) - 2020 - no.7 - tr.85-96 - ISSN.1859-2961 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Văn Hiến) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của một số công thức thức ăn nhân tạo đến nhân nuôi sâu tơ Plutella xylostella L. (Lepidoptera: Yponomeutidae) | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.