Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Thúy An
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thái Hà
dc.contributor.authorPhạm, Thị Lệ Thủy
dc.date.accessioned2023-12-12T02:27:01Z-
dc.date.available2023-12-12T02:27:01Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288808en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26019-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Văn Hiến) - 2020 - no.7 - tr.85-96 - ISSN.1859-2961en
dc.subjectKhoa học (Đại học Văn Hiến)en
dc.titleẢnh hưởng của một số công thức thức ăn nhân tạo đến nhân nuôi sâu tơ Plutella xylostella L. (Lepidoptera: Yponomeutidae)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv445S72020085.pdf
  • Size : 615,52 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.