Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25889
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Đại Hùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Liên Thương
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Hoàng Kiên
dc.contributor.authorNgô, Đại Nghiệp
dc.contributor.authorVõ, Thanh Sang
dc.date.accessioned2023-12-12T02:26:23Z-
dc.date.available2023-12-12T02:26:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288426en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25889-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - Đại học Thủ Dầu Một - 2020 - no.46 - tr.65-71 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectTạp chí khoa họcen
dc.titleNghiên cứu thu nhận pectin từ cùi quả bưởi = The study on obtaining crude pectin from pomelo peelsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv512S462020065.pdf
  • Size : 885,85 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.