Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huỳnh Như
dc.contributor.authorNgô, Đại Hùng
dc.contributor.authorPhạm, Ngọc Hoài
dc.contributor.authorVõ, Thanh Sang
dc.date.accessioned2023-12-12T02:25:51Z-
dc.date.available2023-12-12T02:25:51Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288421en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25796-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - Đại học Thủ Dầu Một - 2020 - no.45 - tr.101-107 - ISSN.1859-4433en
dc.subjectTạp chí khoa họcen
dc.titleKhảo sát một số thành phần hóa học và hoạt tính kháng oxi hóa của cao chiết hạt đu đủ = Investigation of chemical compositions and antioxidant activity of papaya seed extracten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv512S452020101.pdf
  • Size : 887,39 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.