Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25748
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorTrần, Thiện Hiền
dc.contributor.authorNgô, Thị Cẩm Quyên
dc.contributor.authorLê, Xuân Tiến
dc.contributor.authorMai, Huỳnh Cang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Phúc
dc.contributor.authorTriệu, Tuấn Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Thảo Mi
dc.date.accessioned2023-12-12T02:25:35Z-
dc.date.available2023-12-12T02:25:35Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288339en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25748-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.09 - tr.63-69 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệen
dc.titlePhân tích thành phần hóa học và nghiên cứu ảnh hưởng của các yếu tố bảo quản của tinh dầu hương thảo ở tỉnh Lâm Đồng, Việt Nam = Research the effect of some preservation factors and chemical composition analysis of Rosemary essential oil in Lam Dong province, Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv503S92020063.pdf
  • Size : 908,9 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.