Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Minh
dc.contributor.authorDương, Thị Ngọc Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mơ
dc.contributor.authorTrịnh, Công Thái
dc.date.accessioned2023-12-12T02:25:12Z-
dc.date.available2023-12-12T02:25:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288334en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25684-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.09 - tr.44-51 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệen
dc.titlePhân lập thành phần hóa học hướng tác dụng chống oxi hóa trong lá cây Lá đắng (Vernonia amygdalina Delile, Asteraceae) = Bioassay-guided isolation of antioxidants from the leaves of Vernonia amygdalina delile, asteraceaeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv503S92020044.pdf
  • Size : 1,15 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.