Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25567
Title: | Biến đổi hàm lượng peptid và acid amin trong quá trình thủy phân phế phẩm chế biến cá tra bằng protease | Authors: | Nguyễn, Lệ Hà | Keywords: | Tạp chí Công Thương | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí Công Thương - 2020 - no.15 - tr.124-128 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288519 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25567 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S152020124.pdf | 223.8 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.