Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25518
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thanh Tùng
dc.contributor.authorDương, Thị Kỳ Duyên
dc.contributor.authorBùi, Sơn Nhật
dc.date.accessioned2023-12-12T02:21:57Z-
dc.date.available2023-12-12T02:21:57Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296308en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25518-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTC Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.02 - tr.16-24 - ISSN.2615-9309en
dc.subjectTC Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleNghiên cứu tác dụng chống oxy hóa và ức chế enzym xanthine oxidase in vitro của cao chiết lá Trầu không (Piper betle L.) = Evaluating the antioxidant and xanthine oxidase enzyme inhibitory activities in vitro of Piper betle Linn. leaf extracten
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv182V36S022020016.pdf1.01 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

19
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.