Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25504
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Chuyên
dc.contributor.authorHà, Thanh Thanh
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Phúc
dc.contributor.authorTrần, Viết Khôi
dc.date.accessioned2023-12-12T02:21:52Z-
dc.date.available2023-12-12T02:21:52Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=289333en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25504-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học lâm sàng – Bệnh viện Trung ương Huế - 2020 - no.60 - tr.73-80 - ISSN.1859-3895en
dc.subjectTạp chí Y học lâm sàng – Bệnh viện Trung ương Huếen
dc.titleẢnh hưởng của tình trạng dinh dưỡng lên chất lượng sống của bệnh nhân ung thư được điều trị hóa chất tại Khoa Ung bướu, Bệnh viện Trường Đại học Y dược Huế = Assessing the relationship of nutritional status to the quality of life of cancer patients receiving chemotherapy at the oncology department of Hue college of medicine and pharmacyen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv514S602020073.pdf
  • Size : 388 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.