Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25485
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hải Quý Trâm
dc.date.accessioned2023-12-12T02:21:46Z-
dc.date.available2023-12-12T02:21:46Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=289344en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25485-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học lâm sàng – Bệnh viện Trung ương Huế - 2020 - no.61 - tr.54-61 - ISSN.1859-3895en
dc.subjectTạp chí Y học lâm sàng – Bệnh viện Trung ương Huếen
dc.titleẢnh hưởng của chế độ ăn chay trường lên thành phần lipid máu = The effects of vegan diet on plasma lipiden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv514S612020054.pdf
  • Size : 479,74 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.