Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25433
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Huy
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hải Anh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:21:29Z-
dc.date.available2023-12-12T02:21:29Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=296251en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25433-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTC Khoa học tự nhiên và công nghệ – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.03 - tr.54-60 - ISSN.2615-9317en
dc.subjectTC Khoa học tự nhiên và công nghệ – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleKhả năng ức chế β-amyloid gây bệnh Alzheimer bởi một số chất tách từ hoa hòe (Sophora japonica L.) = The inhibitory activity of compounds from Sophora japonica L. on amyloid beta formation in Alzheimer’s diseaseen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv8V36S032020054.pdf611.49 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.