Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25046
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Nhàn
dc.contributor.authorPhó, Thị Thúy Hằng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:13:14Z-
dc.date.available2023-12-12T02:13:14Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290418en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/25046-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleISOLATE AND IDENTYFY THE NUTRITIONAL INGREDIENT OF CHLORELLA ELLIPSOIDEA MICROALGE IN XUAN THUY NATIONAL PARK = PHÂN LẬP VÀ XÁC ĐỊNH THÀNH PHẦN DINH DƯỠNG CỦA VI TẢO CHLORELLA ELLIPSOIDEA TẠI VƯỜN QUỐC GIA XUÂN THỦYen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 51492-1297-155493-1-10-20201023.pdf
  • Size : 421,37 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.