Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24956
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Mạnh Hà
dc.contributor.authorTrần, Quang Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hữu
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thoa
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Tùng
dc.date.accessioned2023-12-12T02:12:42Z-
dc.date.available2023-12-12T02:12:42Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290641en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24956-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học & Công nghệ - Đại học Công nghiệp Hà Nội - 2020 - no.56en
dc.subjectTạp chí Khoa học & Công nghệen
dc.titleDETERMINATION OF VITAMIN B6 IN BANANA VINEGAR BY HIGH PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY (HPLC) = ĐỊNH LƯỢNG VITAMIN B6 TRONG GIẤM CHUỐI BẰNG PHƯƠNG PHÁP SẮC KÝ LỎNG HIỆU NĂNG CAO (HPLC)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 51628-325-155666-1-10-20201028.pdf
  • Size : 564,58 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.