Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thanh Đức
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hữu
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mạnh
dc.contributor.authorPhạm, Hương Quỳnh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:12:25Z-
dc.date.available2023-12-12T02:12:25Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=290763en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24914-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học & Công nghệ - Đại học Công nghiệp Hà Nội - 2020 - no.56en
dc.subjectTạp chí Khoa học & Công nghệen
dc.titlePREPARATION AND TESTING OF THE ANTI FUNGAL, ANTI TANNED PRODUCTS ON THE GRAPEFRUIT TREE, ON THE BASIS OF APPLICATION OF NANO COMPOUNDS = PHA CHẾ VÀ THỬ NGHIỆM CHẾ PHẨM PHÒNG CHỐNG BỆNH NẤM, RÁM QUẢ Ở CÂY BƯỞI TRÊN CƠ SỞ ỨNG DỤNG CÁC HỢP CHẤT NANOen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 51683-325-155705-1-10-20201029.pdf
  • Size : 504,57 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.