Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24540
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Hùng Lĩnh
dc.contributor.authorLê, Huy Hàm
dc.contributor.authorNguyễn, Thúy Kiều Tiên
dc.contributor.authorLê, Hà Minh
dc.contributor.authorChu, Đức Hà
dc.contributor.authorKhuất, Thị Mai Lương
dc.date.accessioned2023-12-12T02:08:08Z-
dc.date.available2023-12-12T02:08:08Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303073en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24540-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleKẾT QUẢ CHỌN TẠO GIỐNG LÚA CHỊU MẶN SHPT15 BẰNG PHƯƠNG PHÁP CHỌN DÒNG CÁ THỂ SỬ DỤNG CHỈ THỊ PHÂN TỬ = CONSTRUCTION OF THE SALT-TOLERANT RICE VARIETY SHPT15 USING THE MARKER-ASSISTED SELECTIONen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50716-1297-154596-1-10-20200916.pdf
  • Size : 481,13 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.