Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24521
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khắc Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Quỳnh
dc.contributor.authorĐồng, Quang Huy
dc.contributor.authorĐào, Thùy Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:08:02Z-
dc.date.available2023-12-12T02:08:02Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303111en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24521-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleNGHIÊN CỨU BÀO CHẾ CỐM CHỨA CHẤT CHIẾT TỪ CHÈ XANH VÀ NGHỆ VÀNG = STUDY ON PREPARATION OF GRANULATED CONTAINING POLYPHENOL, CURCUMIN EXTRACTED FROM GREEN TEA AND CURCUMA LONGA.en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.