Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khắc Tùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Quỳnh
dc.contributor.authorĐồng, Quang Huy
dc.contributor.authorĐào, Thùy Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:08:02Z-
dc.date.available2023-12-12T02:08:02Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303111en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24521-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleNGHIÊN CỨU BÀO CHẾ CỐM CHỨA CHẤT CHIẾT TỪ CHÈ XANH VÀ NGHỆ VÀNG = STUDY ON PREPARATION OF GRANULATED CONTAINING POLYPHENOL, CURCUMIN EXTRACTED FROM GREEN TEA AND CURCUMA LONGA.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50738-1297-154619-1-10-20200917.pdf
  • Size : 319,8 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.