Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24487
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Gấm
dc.contributor.authorBá, Thị Châm
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Mạnh
dc.contributor.authorNguyễn, Khắc Hưng
dc.contributor.authorPhan, Thị Lan Anh
dc.date.accessioned2023-12-12T02:07:51Z-
dc.date.available2023-12-12T02:07:51Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303178en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24487-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleNGHIÊN CỨU BÀO CHẾ HỆ CHẤT MANG NANO CHITOSAN-PEG CHỨA CÁC HOẠT CHẤT TỪ NẤM ĐÔNG TRÙNG HẠ THẢO (Cordyceps militaris Link) = STUDY ON THE PREPARATION OF NANOPARTICLES CHITOSAN-PEG ENCAPSULATE Cordyceps militaris Link EXTRACTen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50760-1297-154638-1-10-20200918.pdf
  • Size : 641,8 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.