Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thanh Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Mỵ
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Trường
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Đào
dc.date.accessioned2023-12-12T02:07:44Z-
dc.date.available2023-12-12T02:07:44Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303226en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24465-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.08en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleẢNH HƯỞNG CỦA BỔ SUNG ACID PARK 4 WAY 2X ĐẾN KHẢ NĂNG SẢN XUẤT THỊT CỦA GÀ BROILER COBB500 NUÔI CHUỒNG KÍN VỤ HÈ = EFFECT OF ACID PAK 4 WAY 2X SUPPLEMENTS ON THE PERFORMANCE OF COBB 500 BROILER CHICKEN KEEPING IN CLOSED HOUSE IN SUMMER SEASONen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50788-1297-154657-1-10-20200918.pdf
  • Size : 419,87 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.