Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24367
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Thị Hồng Thuý | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Huệ Chi | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Anh Thư | |
dc.contributor.author | Bùi, Vương Thịnh | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Lương | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Văn Khôi | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thanh Tùng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:55:12Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:55:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303490 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24367 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.2 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm | en |
dc.title | OXY HÓA TINH BỘT HẠT MÍT SỬ DỤNG TÁC NHÂN NATRI HYPOCHLORITE: ẢNH HƯỞNG CỦA ĐIỀU KIỆN PHẢN ỨNG | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
50894-1465-154812-1-10-20200925.pdf | 645.23 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.