Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24367
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Thuý
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Huệ Chi
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Anh Thư
dc.contributor.authorBùi, Vương Thịnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Lương
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Khôi
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Tùng
dc.date.accessioned2023-12-12T01:55:12Z-
dc.date.available2023-12-12T01:55:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303490en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24367-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2020 - no.2en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleOXY HÓA TINH BỘT HẠT MÍT SỬ DỤNG TÁC NHÂN NATRI HYPOCHLORITE: ẢNH HƯỞNG CỦA ĐIỀU KIỆN PHẢN ỨNGen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50894-1465-154812-1-10-20200925.pdf
  • Size : 645,23 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.