Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thiện Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Tú Quỳnh
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Nhan
dc.contributor.authorTrần, Thị Kim Ngân
dc.contributor.authorNgô, Thị Cẩm Quyên
dc.date.accessioned2023-12-12T01:54:40Z-
dc.date.available2023-12-12T01:54:40Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303669en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24279-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.9en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleKhảo sát sự ảnh hưởng của các giá trị pH khác nhau lên độ bền tinh dầu sả (Cymbopogon citratus) = The investigation of the influence of different pH values on lemongrass (Cymbopogon citratus) oil durabilityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50976-1141-154965-1-10-20201006.pdf
  • Size : 1,22 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.