Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24274
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Yến Nhi
dc.contributor.authorVõ, Tấn Thành
dc.contributor.authorNguyễn, Phú Thương Nhân
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương Nhu
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Khôi Nguyên
dc.contributor.authorNguyễn, Nhân Quyền
dc.contributor.authorNguyễn, Dương Vũ
dc.contributor.authorPhạm, Văn Thịnh
dc.contributor.authorTrần, Thị Quý
dc.contributor.authorTrần, Thị Phương Uyên
dc.date.accessioned2023-12-12T01:54:38Z-
dc.date.available2023-12-12T01:54:38Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303679en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24274-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.9en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleẢnh hưởng của hàm lượng chất rắn hòa tan và nhiệt độ sấy đối lưu lên tính chất vật lí và hàm lượng dinh dưỡng của Mãng cầu xiêm sấy dẻo (Annona muricata L.) = Effect of soluble solids content and convection drying temperature on physical properties and nutrient content of Soursop’s jelly drying process (Annona muricata L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 50978-1141-154967-1-10-20201006.pdf
  • Size : 881,1 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.