Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24274
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Yến Nhi | |
dc.contributor.author | Võ, Tấn Thành | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Phú Thương Nhân | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Phương Nhu | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Hồng Khôi Nguyên | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Nhân Quyền | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Dương Vũ | |
dc.contributor.author | Phạm, Văn Thịnh | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Quý | |
dc.contributor.author | Trần, Thị Phương Uyên | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:54:38Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:54:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303679 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24274 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2020 - no.9 | en |
dc.subject | Tạp chí Khoa học và Công nghệ | en |
dc.title | Ảnh hưởng của hàm lượng chất rắn hòa tan và nhiệt độ sấy đối lưu lên tính chất vật lí và hàm lượng dinh dưỡng của Mãng cầu xiêm sấy dẻo (Annona muricata L.) = Effect of soluble solids content and convection drying temperature on physical properties and nutrient content of Soursop’s jelly drying process (Annona muricata L.) | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
50978-1141-154967-1-10-20201006.pdf | 881.1 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.