Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24184
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thanh Vân
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Mỵ
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Lan
dc.date.accessioned2023-12-12T01:54:10Z-
dc.date.available2023-12-12T01:54:10Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303903en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24184-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.01en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleẢNH HƯỞNG CỦA BỔ SUNG ACID PARK 4 WAY 2X ĐẾN KHẢ NĂNG SẢN XUẤT THỊT CỦA GÀ F1 (TRỐNG RI X MÁI LƯƠNG PHƯỢNG) NUÔI CHUỒNG HỞ = EFFECT OF ACID PAK 4 WAY 2X SUPPLEMENTS TO THE PERFORMANCE OF F1(RI COCK X LUONG PHUONG HEN) BROILER CHICKEN KEEPING IN OPPENED HOUSEen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 46151-1297-146015-1-10-20200221.pdf
  • Size : 199,64 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.