Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24183
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Quỳnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Hạnh
dc.contributor.authorĐoàn, Thanh Hiếu
dc.contributor.authorPhạm, Thị Duyên
dc.contributor.authorNông, Phúc Thắng
dc.date.accessioned2023-12-12T01:54:09Z-
dc.date.available2023-12-12T01:54:09Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=303908en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/24183-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2020 - no.01en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệen
dc.titleCHẾ BIẾN GẠO-CITRIC TỪ GẠO TRẮNG VÀ ACID CITRIC = PRODUCING CITRIC-RICE FROM MOLLED-RICE ORYZA SATIVA L. AND CITRIC ACIDen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
46152-1297-146016-1-10-20200221.pdf185.4 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.