Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23583
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trung Tiến
dc.contributor.authorNguyễn, Vũ Trâm Anh
dc.contributor.authorNguyễn, Đình Thi
dc.date.accessioned2023-12-12T01:48:44Z-
dc.date.available2023-12-12T01:48:44Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=287960en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23583-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.14 - tr.279-285 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleNghiên cứu các yếu tố ảnh hưởng đến ý định mua thực phẩm hữu cơ của người tiêu dùng tại thành phố Cần Thơen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S142020279.pdf
  • Size : 492,33 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.