Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Lê Cẩm Tú
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Hiền
dc.contributor.authorYutaka, Haga
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.date.accessioned2023-12-12T01:46:40Z-
dc.date.available2023-12-12T01:46:40Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305152en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23384-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.29-37 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleXác định tỉ lệ năng lượng (protein: lipid) tối ưu của cá điêu hồng (Oreochromis SP.) trong điều kiện nhiệt độ - độ mặn caoen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD12020029.pdf
  • Size : 516,69 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.