Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23384
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Lê Cẩm Tú
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Hiền
dc.contributor.authorYutaka, Haga
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.date.accessioned2023-12-12T01:46:40Z-
dc.date.available2023-12-12T01:46:40Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305152en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23384-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.29-37 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleXác định tỉ lệ năng lượng (protein: lipid) tối ưu của cá điêu hồng (Oreochromis SP.) trong điều kiện nhiệt độ - độ mặn caoen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56SCD12020029.pdf516.69 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.