Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23245
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Nhân
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Hải
dc.contributor.authorTống, Thị Mỹ Vinh
dc.contributor.authorChế, Minh Tùng
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:59Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:59Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305215en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23245-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Cần Thơ - 2020 - no.2 - tr.37-43 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của thức ăn khởi đầu đến khả năng sinh trưởng và đáp ứng miễn dịch của gà thịt Lương Phượng thương phẩmen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403S2V562020037.pdf402.83 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.