Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết Ngân
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Nhật Uyên
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Út
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Phương
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:17Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:17Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305232en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23127-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Cần Thơ - 2020 - no.2 - tr.127-135 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của độ mặn lên sự phát triển của vi khuẩn Vibrio spp. trong điều kiện phòng thí nghiệmen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403S2V562020127.pdf
  • Size : 746,43 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.