Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23124
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Bích Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Phương
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:16Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:16Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305228en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23124-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Cần Thơ - 2020 - no.2 - tr.100-109 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của nhịp bổ sung inulin vào thức ăn lên đáp ứng miễn dịch cá tra (Pangasianodon hypophthalmus)en
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403S2V562020100.pdf527.68 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 5

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

2
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.