Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23093
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Hoàng Liêm Đức Tâm
dc.contributor.authorLam, Mỹ Lan
dc.contributor.authorDương, Nhựt Long
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Anh
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hải
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:05Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:05Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305233en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23093-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.78-86 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của sự việc sử dụng thức ăn bổ sung ương giống tôm càng xanh (Macrobrachium rosenbergii) trong ruộng lúa ở huyện Thới Bình tỉnh Cà Mauen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V56SCD22020078.pdf541.47 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.