Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Thanh Hương
dc.contributor.authorLê, Thanh Đăng
dc.contributor.authorNguyễn, Tính Em
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Phương
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:03Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:03Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305146en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23088-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ1 - tr.1-10 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ lên hoạt tính Enzym tiêu hóa, tăng trưởng và tỷ lệ sống của cua biển (Scylla paramamosain) giai đoạn giốngen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD12020001.pdf
  • Size : 466,37 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.