Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23087
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Lưu Khoang
dc.contributor.authorNgô, Chí Nguyện
dc.contributor.authorTrương, Quốc Phú
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hoàng Oanh
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:03Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:03Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305187en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23087-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.38-44 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ lên sự mẫn cảm của tôm thẻ chân trắng (Litopenaeus vannamei) với vi khuẩn Vibrio parahaemolyticusen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD12020039.pdf
  • Size : 612,75 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.