Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23077
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Mỹ Duyên
dc.contributor.authorBùi, Thị Bích Hằng
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorTrần, Thị Tuyết Hoa
dc.date.accessioned2023-12-12T01:45:00Z-
dc.date.available2023-12-12T01:45:00Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305263en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23077-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.121-128 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của chất chiết lựu và riềng lên một số chỉ tiêu miễn dịch của cá điêu hồng (Oreochromis sp.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD12020121.pdf
  • Size : 685,81 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.