Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTạ, Cẩm Tú
dc.contributor.authorTrương, Quốc Phú
dc.contributor.authorĐặng, Thị Hoàng Oanh
dc.date.accessioned2023-12-12T01:44:57Z-
dc.date.available2023-12-12T01:44:57Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305202en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23069-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.45-51 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của độ mặn lên sự mẫn cảm của cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) với vi khuẩn Edwardsiella ictalurien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD12020045.pdf
  • Size : 543,12 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.