Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23059
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Hải Vũ
dc.contributor.authorDominique, Valentin
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Huyền
dc.contributor.authorSalomé, Kunkar
dc.contributor.authorGaetan, Perret
dc.date.accessioned2023-12-12T01:44:55Z-
dc.date.available2023-12-12T01:44:55Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310760en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23059-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.14 - 22 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleThói quen người tiêu dùng Việt Nam và vai trò của thực phẩm tươi = Vietnamese consumer habits and the role of fresh fooden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S102020014.pdf
  • Size : 11,52 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.