Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Hải Vũ
dc.contributor.authorĐào, Thế Anh
dc.date.accessioned2023-12-12T01:44:52Z-
dc.date.available2023-12-12T01:44:52Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310758en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/23047-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.10 - tr.5 - 13 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleHệ thống thực phẩm khái niệm, mục đích và triển vọng áp dụng ở Việt Nam = Food system - Concept, purpose and application potential in Vietnamen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S102020005.pdf
  • Size : 13,85 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.