Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2023-12-12T01:36:04Z-
dc.date.available2023-12-12T01:36:04Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305408en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22995-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.222-230 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của cao chiết trà xanh (camellia sinensis) đến chất lượng chả cá điêu hồng (oreochromis sp.) bảo quản lạnhen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD22020222.pdf
  • Size : 537,77 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.