Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22946
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Tùng
dc.contributor.authorTrịnh, Tuấn Hưng
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Trung
dc.date.accessioned2023-12-12T01:35:50Z-
dc.date.available2023-12-12T01:35:50Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348614en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22946-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesHóa học - 2020 - no.6E12 - tr.91-95 - ISSN.0866-7144en
dc.subjectHóa họcen
dc.titleNghiên cứu cải thiện điều kiện bảo quản thực phẩm tại nhiệt độ phòng thông qua ứng dụng vật liệu chuyển pha tổng hợp theo quy trình thân thiện môi trườngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv14V58S6E122020091.pdf276.59 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.