Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22797
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Duyên
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Anh Đào
dc.contributor.authorHồ, Quốc Phong
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Như Hạ
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Thịnh
dc.contributor.authorTomoaki, Hagiwara
dc.date.accessioned2023-12-12T01:35:06Z-
dc.date.available2023-12-12T01:35:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=305462en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22797-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.CĐ - tr.261-272 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của dịch chiết lá trà xanh (camellia sinensis) đến chất lượng tôm sú (penaeus monodon) trong điều kiện bảo quản lạnhen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56SCD12020261.pdf
  • Size : 598,75 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.