Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22718
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Ngọc Bích
dc.contributor.authorNguyễn, Kim Phụng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiền
dc.contributor.authorPhạm, Bảo Nguyên
dc.date.accessioned2023-12-12T01:34:41Z-
dc.date.available2023-12-12T01:34:41Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=286253en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22718-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công Thương - 2020 - no.10 - tr.366-372 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công Thươngen
dc.titleKhảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng sản phẩm mứt đông từ trái quách (Limonia Acidicissima L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S102020366.pdf
  • Size : 513,36 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.