Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22547
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tấn Hưng
dc.date.accessioned2023-12-12T01:31:05Z-
dc.date.available2023-12-12T01:31:05Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310690en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22547-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.08 - tr.56 - 61 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của thành phần, liều lượng dinh dưỡng khoáng đến năng suất, chất lượng dừa lấy dầu tại Bình Định = Effects of ingredients, mineral nutrition doses on yield, quality of oil coconut in Binh Dinhen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S082020056.pdf6.72 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.