Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22531
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Đính
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Liễu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Thủy
dc.date.accessioned2023-12-12T01:31:00Z-
dc.date.available2023-12-12T01:31:00Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306095en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22531-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2020 - no.129 - tr.172-178 - ISSN.0868-202Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleNhu cầu, khả năng chi trả cho suất ăn bệnh lý và tư vấn dinh dưỡng của người bệnh tại Bệnh viện K, cơ sở Tân Triều năm 2019en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V5S1292020172.pdf345.53 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.