Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Xuân Thịnh
dc.contributor.authorPhạm, Văn Đông
dc.contributor.authorTrần, Vệ Quốc
dc.date.accessioned2023-12-12T01:30:23Z-
dc.date.available2023-12-12T01:30:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306447en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22412-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN) - 2020 - no.4 - tr.53-58 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN)en
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của chế độ cắt đến mòn dao khi phay bánh răng côn cung trònen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V56S42020053.pdf
  • Size : 1,17 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.