Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22396
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Khamchaleune, Vilyvong | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Khánh Vân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Như Đua | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:30:18Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:30:18Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306453 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22396 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2020 - no.1 - tr.178-181 - ISSN.1859-1868 | en |
dc.subject | Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) | en |
dc.title | Đặc điểm lâm sàng, cận lâm sàng của dị vật thực quản từ tháng 5/2019 đến tháng 3/2020 | en |
dc.type | Article | en |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv46V489S012020178.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.