Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22369
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thơm
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Thủy
dc.date.accessioned2023-12-12T01:30:10Z-
dc.date.available2023-12-12T01:30:10Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310601en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22369-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.24 - tr.75 - 83 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp tiền xử lí bằng enzyme alcalase đến chất lượng gelatin từ da cá tra (Pangasianodon hypophthalmus) = The effect of pretreated method by alcalase enzyme on the gelatin quality from striped catfish skin (Pangasianodon hypophthalmus)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S242020075.pdf
  • Size : 10,47 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.