Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22367
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Hoàng Yến
dc.contributor.authorĐặng, Hoàng Lâm
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hà Phương
dc.date.accessioned2023-12-12T01:30:09Z-
dc.date.available2023-12-12T01:30:09Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306316en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22367-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.110 - tr.55-64 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của việc bổ sung Vitamin e vào môi trường bảo quản đến chất lượng tinh dịch gà nhiều cựa Phú Thọen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv25S1102020055.pdf9.27 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.