Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22195
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Đức Hoàn
dc.contributor.authorPhạm, Thị Quyên
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Lưu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Khánh Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:12Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:12Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306315en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22195-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ chăn nuôi - 2020 - no.110 - tr.41-54 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của việc bổ sung chế phẩm Lactozym đến sinh trưởng, năng suất và chất lượng thịt ở gàen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1102020041.pdf
  • Size : 12,13 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.