Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22150
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Đài
dc.contributor.authorTrần, Anh Tuấn
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Thắng
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Quất
dc.contributor.authorLê, Thị Tuyết Châm
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:00Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:00Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306205en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22150-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.21-26 - ISSN.1859-1558en
dc.subjectKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của vôi hữu cơ từ bột vỏ trứng đến sinh trưởng và năng suất giống đậu xanh đx14 trồng vụ đông tại Gia Lâm, Hà Nội = Effect of eggshell powder on growth and yield of mungbean variety DX14 cultivated in winter crop 2019 at Gia Lam, Ha Noien
dc.typeArticleen
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.languageiso639-1vi-
item.grantfulltextopen-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S062020021.pdf146.01 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.