Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21948
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Hạnh
dc.contributor.authorTrần, Thị Ánh
dc.date.accessioned2023-12-12T01:20:54Z-
dc.date.available2023-12-12T01:20:54Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310559en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21948-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.22 - tr.80 - 87 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu điều kiện thích hợp trong quá trình sản xuất bột cà rốt = Research on suitable conditions for produced carrot powderen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S222020080.pdf
  • Size : 6 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.