Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Xuân Cảnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hà
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Thanh Thúy
dc.date.accessioned2023-12-12T01:20:45Z-
dc.date.available2023-12-12T01:20:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310552en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21914-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.22 - tr.53 - 59 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu lựa chọn giá thể bầu và dinh dưỡng để sản xuất dưa chuột trong ứng dụng công nghệ cao ở các tỉnh phía Bắc = Selection best substrate and nutrition formula in hi-tech production of cucumbemen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S222020053.pdf
  • Size : 6,65 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.